Flyttstäd

Vi lämnar alltid städgaranti på det utförda arbetet när det gäller flyttstädning.
Flyttstädning är för många en av de mest jobbiga momenten med att att flytta. En flyttstädning är mer invecklad och komplicerad procedur mot en vanlig städning i hemmet. En flyttstädning tar lång tid och man måste starta i god tid om man skall utföra det själv. Välj oss för er flyttstädning
Exempel på moment som en flyttstädning bör innehålla är:

ALLA RUM
Golv dammsuges och moppas. Avtorkning av vågräta fria ytor samt fönsterbrädor. Avtorkning av horisontella ytor. Avtorkning samt avfläckning av dörrar, dörrfoder, kontakter och alla lister. Putsning av fönster alla sidor, även innedörrar. Putsning speglar. Rengörning av fast belysning. Rengörning av garderober, in och utvändigt.
OBS! Rengörning av braskamin ingår ej.

KÖK
Rengörning av fläkt och vitvaror, och fria vågräta ytor. Rengörning av ugn, spis/häll
(vi drar fram spisen) och micro. Alla köksskåp avtorkas in/utsida samt lådor. Kyl och frys (ej avfrostning) rengörs både in/utsida även bakom om dom är lätta att dra ut. Rengörning av diskmaskin utvändigt.

TOALETT / BADRUM
Rengörning av handfat, badkar/dusch, och toalett. Rengörning golvbrunnar. Torkning av väggar och kakel. Putsning av speglar.Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengöres utvändigt. Rengörning bakom maskiner såtillvida att det ej är staplar, eller tunga/svåra att dra fram. Rengörning under badkar och duschkabin (om möjligt). Front till badkar på -och avmonteras av kund.

Det är även lätt att missa golvbrunnar och ventiler som ska rengöras.
Slutresultatet av flyttstädningen är oerhört viktigt med tanke på den städbesiktning som sker av hyresvärd eller annan.

PRIS: 40 kr /m3 efter skattereduktionen (vid extra nedsmutsat debiteras 60 kr/m3).

Kontakta oss i dag för en offert eller förfrågning.